Släp, Särö

Sannå Dalastigen 7

Såld
  • 6 rum
  • 172 + 30 kvm
  • Villa

Modernt och rymligt hus för hela familjen - Välkommen till Sannå Dalastigen 7!

Nu ges tillfälle att förvärva ett fint familjehus beläget på en lugn gata i eftertraktade Särö. Här har man den perfekta balansen mellan komfort och naturskön omgivning, idealiskt för dig som söker en harmonisk och modern livsstil. Husets totalyta om ungefär 200m² ger gott om plats för hela familjen! Huset består av en smart och modern planlösning och den mycket generösa takhöjden på övervåningen skapar en magisk atmosfär och naturligt ljus. Huset har en altan som hänger ihop och sträcker sig runt större delen av huset, man kan alltså njuta av solen hela dagen! Husets hjärta är det öppna vardagsrummet och köket som är beläget en trappa upp och här är en självklar plats för middagar, tillställningar, fester och umgänge! Här ifrån når man altanen via två olika utgångar.

Huset erbjuder gott om både sovrum och förvaring. Här har man också ett rymligt garage för optimal förvaring och plats för större bil, utöver de bilar som får plats på uppfarten. 2022 installerade man också solceller vilket gör huset mycket energieffektivt!

I Särö bor du helt optimalt, både med närhet till salta havsbad och samtligt tar du dig smidigt med kollektivtrafik till både Göteborg och Kungsbacka. Särö centrum erbjuder butik, blomsterbutik, restauranger, frisör, café, vårdcentral med mera. För större shoppingutbud samt skolor och förskolor finns Kungsbacka, Nya Hovås och Göteborg inom bekvämt avstånd. Området erbjuder även flera fina naturreservat, idrottsplatser, golfbanor samt populära Säröbanan, cykelleden som tar dig mellan Särö och Göteborg. Särö Västerskog har, till skillnad från många kustnära skogar, fått bevara sina magnifika ekar och tallar. Ta en promenad, andas frisk luft och njut av naturen som fått stå nästintill orörd i många hundra år.

Särö ligger precis vid havet och har flera populära badplatser, både varma klippor och mjuka sandstränder.  År 1839 öppnades spaanläggningen Särö Havsbad och sedan dess är området känt som bad- och kurort. Känslan och minnena lever kvar med hotell, spa och kallbadhus. Känn dig som hemma i inspirerande och charmiga Särö!

Mer om mäklarna