Särö, Särö

Kyrkoby Dalavägen 159

  • 2 rum
  • 74 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Härligt hus med naturskönt läge - Välkommen till Kyrkoby Dalavägen 159 i Särö!

Nu har vi nöjet att presentera detta härliga hus i populära Särö, ett hus med stora möjligheter! Förutom boningshuset finns det ett attefallshus på tomten om ca 19m², utmärkt för uthyrning och extra inkomst, generationsboende, tonårsrum etcetera. 2022 installerade man solceller på taket vilket gör boendet mycket energieffektivt. Den lummiga och soliga trädgården vetter mot skogen och skapar inte bara insynsskydd utan också en fantastiskt rogivande atmosfär! Trädgårdssidan vetter ut mot Sandsjöbacka naturreservat och kommer därmed inte att bebyggas.

Boningshuset är öppet planerat och har högt i tak som skapar luftighet och rymd. Tack vare fönster i flera väderstreck får man ett naturligt ljus som strömmar in. I huset finns två olika loft med sovplatser och man har noga planerat för optimal förvaring. Badrummet är rymligt och består av dusch, bastu, wc och tvättmaskin. Från badrummet kan man också gå direkt ut på altanen och till trädgården.

I Särö bor du helt optimalt, både med närhet till salta havsbad och samtligt tar du dig smidigt med kollektivtrafik till både Göteborg och Kungsbacka. Särö centrum erbjuder butik, blomsterbutik, restauranger, frisör, café, vårdcentral med mera. För större shoppingutbud finns Kungsbacka, Nya Hovås och Göteborg inom bekvämt avstånd. Området erbjuder även flera fina naturreservat, idrottsplatser, golfbanor samt populära Säröbanan, cykelleden som tar dig mellan Särö och Göteborg. Särö Västerskog har, till skillnad från många kustnära skogar, fått bevara sina magnifika ekar och tallar. Ta en promenad, andas frisk luft och njut av naturen som fått stå nästintill orörd i många hundra år.

Särö ligger precis vid havet och har flera populära badplatser, både varma klippor och mjuka sandstränder.  År 1839 öppnades spaanläggningen Särö Havsbad och sedan dess är området känt som bad- och kurort. Känslan och minnena lever kvar med hotell, spa och kallbadhus. Känn dig som hemma i inspirerande och charmiga Särö!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Särö, Särö

Kyrkoby Dalavägen 159

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.