Västanbyn, Sandviken

Västanbygatan 1F

REDO™
  • 4 rum
  • 112 + 58 kvm
  • Övrigt
Högstbjudande 2 350 000 kr

Välskött parhus med insynsskyddat läge nära natur och service i Västanbyn!

Välkommen till ett trevligt och välskött parhus på Västanbygatan, beläget i ett lugnt och naturnära område i Västanbyn! Detta parhus är det sista på gatan och har ett fritt läge mot baksidan, utan insyn och sol nästan hela dagen. Perfekt för dig som söker en avskild och privat bostad med fina utomhusmöjligheter.

Huset har en mysig altan vid entrén samt en uteplats i den rymliga trädgården om 226kvm, som lämpar sig utmärkt för både odling och rekreation. Här finns gott om plats för exempelvis en pool eller ett växthus, vilket skapar många möjligheter för trädgårdslivet.

När du kliver in i huset möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns en inbyggd soffa, garderober och plats för att hänga av ytterkläder. Hallen leder vidare till resten av husets rum.

Köket, renoverat 2020, erbjuder gott om både arbetsytor och förvaring. Här finns dessutom utrymme för en matgrupp, vilket gör köket till en naturlig samlingsplats för familjen. Det luftiga vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp och skapar en öppen och trivsam atmosfär.

Här finner du ett sovrum som även kan användas som lekrum eller gym, samt en relaxavdelning med bastu och dusch, renoverad 2020, och en rymlig tvättstuga. Förvaringsmöjligheter finns också i överflöd.

På övervåningen hittar du två generösa sovrum, varav det ena har en walk-in closet. Dessutom finns ett kontorsrum som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum för den som behöver.

Västanbyn är ett populärt bostadsområde i Sandviken, känt för sin familjevänliga atmosfär och närhet till både natur och service. Området ligger ca 3 km norr om centrala Sandviken, och har bra kommunikationer in till stan. Här finns skola, förskola och närhet till fritidsaktiviteter som fotbollsplaner och grönområden. Dessutom ligger det nära Högbo Bruk, ett populärt friluftsområde med motionsspår, golfbana och andra aktiviteter för hela familjen. Västanbyn erbjuder ett lugnt och trivsamt boende för alla åldrar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västanbyn, Sandviken

Västanbygatan 1F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.