Vallhov, Sandviken

Vallhovsvägen 64B

REDO™
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Radhus
Utgångspris 1 395 000 kr

Välskött radhus i ett plan!

Välkommen till detta trivsamma radhus i ett plan, beläget i populära Vallhov!
En bostad som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och flexibilitet, vilket gör det till ett passande hem för både familjer och par.

Här erbjuds rymliga och ljusa sociala ytor där planlösningen är förändringsbar, vilket ger dig möjligheten att anpassa utrymmena efter dina behov. Om du önskar ett extra sovrum finns möjlighet att sätta helvägg mot det som idag är TV-rum, annars kan du njuta av ännu större ytor för socialt liv och aktiviteter.

Från hallen når du den egna och lättskötta trädgården genom ett härligt uterum som byggdes 2013. Här kan du njuta av sköna sommarkvällar och odla dina favoritväxter i en avskild miljö. Uterummet förlänger utomhussäsongen och ger en härlig förbindelse mellan inne och ute.

Huset värms upp via fjärrvärme och 2019 installerades 3-glasfönstren vilket bidrar till bättre isolering och ett behagligt inomhusklimat året runt. Taket byttes 2013 och redan i samband med inflytten på 80-talet tilläggsisolerades vinden.

I detta barnvänliga område bor du med ett toppenläge där du har ett av områdets lekparker runt knuten, samt att du med gångavstånd via gång- och cykelbana når både förskola och skola.
För bilen finns garageplats i länga och för dagar du önskar åka kommunalt finns busshållsplats endast ett par lätta promenadsteg bortanför dörren.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallhov, Sandviken

Vallhovsvägen 64B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.