Centralt, Sandviken

Högbovägen 13B

  • 4 rum
  • 111 + 67 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 100 000 kr

Fint mellanstort radhus på "Bagarn"!

Välkommen till detta trivsamma radhus i populära "Bagarn"! Här väntar en härlig trädgårdstomt med en stor trallbelagd uteplats i soligt söderläge, delvis under tak - en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar.
Detta radhus är i områdets mellersta storlek om sina 111 kvm boa och 67 kvm bia fördelade om totalt 7 rum, 3 badrum, 1 kök och tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Det rymliga köket erbjuder gott om plats för en matgrupp och har en praktisk intilliggande tvättstuga, vilket underlättar vardagsbestyren. Entréplan bjuder på generösa och ljusa sociala utrymmen där familj och vänner kan samlas, medan källarvåningen utgör en perfekt plats för ytterligare sällskapsutrymmen eller en privat fristad.
På övervåningen hittar du tre trivsamma sovrum och ett elegant badrum som renoverades 2015, komplett med ett härligt badkar för avslappnande stunder. Badrum finner du även på entréplan där dusch finns för snabb och smidig vardagshygien, och i källarvåningen finns en bastu som ger en lyxig touch till boendet.
Dessutom finns möjlighet till ytterligare två sovutrymmen i källarvåningen, vilket gör detta radhus perfekt för den större familjen eller för den som behöver extra rum för hobbyer, gäster eller kontor.
Nya 3-glasfönster isoler installerades på övervåningen 2021 inklusive takfönstret som ger badrummet ett fantastiskt ljus. Bostadens värms via fjärrvärme som ingår i områdets samfällighetsavgift tillsammans med vatten, basutbud av TV-kanaler , sophantering, snöröjning, såväl som garageplats i länga med el.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Sandviken

Högbovägen 13B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.