Solsidan, Saltsjöbaden

Tunnelvägen 23

Såld
  • 7 rum
  • 179 + 62 kvm
  • Villa

Klassiskt 60-tal på Solsidan

Representativ 60-tals villa med ett högt fritt läge och välbevarad arkitektur. Villan upplevs ljus och rymlig med generösa sällskapsytor, många sovrum, vacker prunkande trädgård, garage i huset och gott om utrymme för förvaring. Centralt läge på Solsidan med närhet till kommunikationer och service.

Tunnelvägen 23 är en av tre liknade villor som ligger på en höjd lite för sig själva, läget här är perfekt och upplevs väldigt privat. Villan är uppförd på 60-talet med dess tidstypisk arkitektur som kännetecknas av stora fönster, öppna ytor som förenar vardagsrum, kök och matrum i en enkel modernistisk design. På 60-talet blev det väldigt viktigt att sammanfoga inomhus- och utomhuslivet, gärna med uteplatser i direkt anslutning till huset, vilket är helt i linje med detta hus. På övre planet finns stora fönsterpartier och utgång till den längsmed gående balkongen från sovrum, kök och sällskapsrum. På entréplanet finns fina dubbeldörrar i glas som leder ut till den stensatta uteplatsen i rakt söderläge. Dessa är några kännetecken som sammanfattar denna villa och dess tidsepok på ett fint sätt.

Denna bostad lämpar sig väl för den stora familjen med stort umgänge. Här finns många sovrum stora sällskapsytor, flera fungerande eldstäder, en på varder våningsplan och en i trädgården. Förutom den tilltalade arkitekturen och planlösningen har bostaden även väldigt bra utrymmen för förvaring, stor tvättstuga och stort rymligt garage.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna