Älgö, Saltsjöbaden

Ulrikedalsvägen 44

  • 5 rum
  • 46 + 41 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Möjligheternas fastighet i lantlig idyll med utsikt över Stockholms skärgård!

Långt uppe på den fridfulla återvändsgatan Ulrikedalsvägen på attraktiva Älgö, erbjuds nu den unika möjligheten att förvärva denna ytterst charmiga fastighet med stor potential att skapa sitt drömhem! Här bor du i harmoni med naturen i en lantlig och roingivande miljö. Att bo på Älgö är en livsstil att drömma om och här förs tankarna och känslorna långt ut i skärgården trots att du befinner dig drygt 40 minuters bilfärd från centrala Stockholm.

Fastigheten bjuder på sol från morgon till kväll. Här står idag ett vackert handsnickrat attefallshus om ca 60 kvm i suterräng färdigställt 2024, ett dubbelgarage även det färdigställt 2024 samt en äldre stuga om ca 46 kvm med källare om 41 kvm, byggår 1956.

Attefallshuset osar kvalitet och har genomgående noga utvalda och påkostade materialval. Köket är av Järfalla och badrummet består av carrara marmor, Badrum, hall samt nedre plan har skön golvvärme. På övre plan finns öppen spis av varumärket kontura. De stora fönsterpartierna bjuder på slående utsikt över hav och natur och det rymliga sovrummet på nedre plan har en lyxig walk in closet. Huset har även ett praktiskt sovloft samt en altan med utgång ifrån vardagsrummet. Till attefallshuset hör trädgård samt uppfart med plats för bil. Denna bostad saknar inget och är ett smarthem där praktiskt taget allt går att styra via mobilen. Ett riktigt bekvämt boende i svårslagen miljö. Attefallsbyggnaden fungerar perfekt som temporär bostad om man väljer att renovera stugan på fastigheten alt bygga nytt och kan sedan dubblar som en extra inkomstkälla vid uthyrning.

Stugan på fastigheten är i behov av renovering. På övre plan hittar du idag två sovrum, kök, vardagsrum med utsikt över havet, öppen spis samt toalett. På källarplan finner du ytterligare ett sovrum, dusch samt annat praktiskt utrymme. Lockas du av att bygga ditt alldeles egna drömhem finns det en färdig arkitektritad 3D planritning för inspiration som man kan ta del utav under dokument i annonsen! Denna är framtagen baserat på dagens planbestämmelser och är om ca 120 + 120 kvm. Låt fantasin flöda fritt!

Dubbelgaraget är även det ett 'smarthem' som styrs via mobilen. Garaget är väl isolerat och har elladdning för bil. På uppfarten finner du dessutom plats för 3 bilar.

Alla tre byggnader har AC och fiber samt kommunalt vatten och avlopp är påkopplat.

Välkommen att ta vara på ett tillfälle som sällan kommer åter!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!
    (Anmäl gärna ditt intresse)

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älgö, Saltsjöbaden

Ulrikedalsvägen 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.