Krokhöjden, Saltsjö-Boo

Valövägen 11

  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 795 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor enplansvilla i barnvänligt område

Välkommen hem till detta välskötta och inbjudande enplanshus. Här bor du mitt i lugna Krokhöjden på återvändsgata precis intill naturen. Här erbjuds ett superfunktionellt boende i mycket fint skick. Huset har en öppen, trevlig planlösning med stora sociala ytor och ett stort inglasat uterum. Huset har en mycket trevlig trädgård i olika nivåer. Här finns stenläggning, gräsmatta, odlingslådor samt både äppel- och plommonträd. Trädgårdens högsta punkt har fått en trevlig trädäckad altan som rymmer loungegrupp för stora sällskap. Här njuter man av kvällssolen. På framsidan av huset är det en stor trädäckad altan där man kan vila benen efter jobbet med kvällssolen i ansiktet. Vill man äta frukost i morgonsolen så görs det med fördel på nedre delen av baksidan. Huset erbjuder sittplatser och umgänge i alla väderstreck.

Huset ha renoverats noggrant under de senaste åren vilket skapat ett boende i mycket hög klass, utan större underhållsbehov. Idag nyttjas huset som en 5:a med tre sovrum, men vill man göra ytterligare sovrum så finns den möjligheten. Invändigt är huset i toppskick med nya ytskikt, renoverat kök, renoverad gästtoalett med dusch och bra förvaring.
Köket renoverades 2021, stort Ballingslövkök med premium vitvaror från Neff. Köket är påkostad med dubbla ugnar, kolsyrekran, köksö med förvaring, spishäll med inbyggd fläkt och vinkyl. Köket är husets hjärta och här kan man underhålla stora sällskap.

På framsidan finns infart med plats för två-fyra bilar samt ett vidbyggt garage med plats för en bil. Har man el-bil så finns det en elladdare. Bakom garaget finns två stora förråd.

Valövägen är en lugn återvändsgata och vid vändplan passerar få bilar. I området används de lugna vägarna till lek och cykling av barnen. På Valövägen bor man i vacker natur nära stilla promenadstråk, perfekta motionsslingor med eljus, stärkande utegym, fotbollsplan och vill man ta ett svalkande dopp finns tre närbelägna sjöar, "Glasan", "Trollsjön" och Myrsjön. Här har man nära till bussar med bra turtäthet och ett par minuters promenad till flera förskolor. Det är även gångavstånd till både Orminge Skola och Myrsjöskolan. Behöver man uppsöka mataffär, tandläkare, BVC eller annan service tar man bara en promenad på ca 5-10 minuter ner mot Orminge centrum som erbjuder det mesta. Krokhöjdens villaförening anordnar årliga aktiviteter såsom nyårstipspromenad, surströmmingsfest och skottkärreloppis. Föreningen tillhandahåller även redskap och utrustning som medlemmarna kan tänkas behöva låna såsom trädgårdsvektyg, motorsåg, stege, partytält, porslin till fest, stolar och bord mm.

Boka visning

  • Öppen visning, välkommen!

  • Öppen visning, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Krokhöjden, Saltsjö-Boo

Valövägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.