Krokhöjden, Saltsjö-Boo

Valövägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 131 kvm
  • Kedjehus

Exemplarisk enplansvilla med två altaner och garage belägen på lugn återvändsgata.

På en återvändsgata i detta söta och charmiga grändhuskvarter gömmer sig denna perfekta familjevilla i ett lugnt och vackert område. Här kan barnen springa fritt på bilfria småvägar medan du omringas av vacker natur men ändå befinner dig ett stenkast från alla bekvämligheter du kan tänkas önska dig. I närheten ligger goda kommunikationer in till city både via buss och båt. Är du dessutom den som gillar att bada och älskar vinteraktiviteter hittar du, beroende på årstid, möjligheter till både bad och skridskoåkning på en av de många närliggande sjöarna. Eller varför inte ta en tur längdskidåkning i spåren som ligger inpå knuten.

Detta hem bjuder på generösa ytor och flertal sovrum som passar den stora växande familjen! Ytorna går enkelt att justera om efter tycke, smak och behov. Här kan du välja att ta ner väggar för att öppna upp, alt sätta upp vägg eller bygga till för fler sovrum, möjligheterna är många! Utöver husets idag fyra väl tilltagna sovrum bjuder detta hem på en stor praktisk hall med gott om avhängning och förvaringsutrymmen, två badrum och en toalett, generös tvättstuga med egen entré samt dusch, kök med plats för matsalsmöbel, samt ett härligt vardagsrum med öppen spis. Ifrån vardagsrummet när du husets trevliga trädgård. Utemiljön bjuder på både plan gräsmatta för barnens lek och bus samt en gedigen altan. På altanen står ett stort inglasat uterum att avnjuta intill sena höstkanten. Det är inte speciellt svårt att här föreställa sig själv med något svalkande i glaset och något gott på grillen medan man njuter av de ljuva sommardagarna!

Fastigheten kommer med ett vinterbonat garage samt parkeringsmöjlighet för bil på uppfarten. På uppfarten finns elladdning för bil. I direkt anslutning till garaget har du även ett större förråd. Intill fastigheten finner du dessutom gott om plats för fri parkering när nära och kära kommer på besök.

(Säljarna har för avsikt att genomföra en besiktning samt energideklaration vid försäljning.)

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna