Krokhöjden, Saltsjö-Boo

Kastövägen 8

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Kedjehus

Exemplarisk enplansvilla med garage och fantastik utemiljö, belägen på lugn återvändsgata.

På en återvändsgata i detta söta och charmiga grändhuskvarter gömmer sig denna perfekta familjevilla i ett lugnt och vackert område. Här kan barnen springa fritt på bilfria småvägar medan du omringas av vacker natur men ändå befinner dig ett stenkast från alla bekvämligheter du kan tänkas önska dig. I närheten ligger goda kommunikationer in till city både via buss och båt.

Denna fastighet osar charm och karaktär! I den fina och lättskötta trädgården omringas du av läckerheter så som plommon- och äppelträd, jordgubbar och rabarber. Sommarpajerna kan därav enkelt varieras från dag till dag. På fastigheten hittar du även en slående lila rhododendron, rosor och härligt doftande syrén samt en liten grönsaksgömma som smart har placerats i pallkragar på taket över det rymliga och praktiska uteförrådet. Huset omringas av en wrap around trall samt två större altaner med integrerad belysning, en på husets framsida och den andra belägen på baksidan. På baksidan har du dessutom en härlig plan gräsmatta för lek och bus. Det är inte speciellt svårt att här föreställa sig själv med något svalkande i glaset och något gott på grillen medan man njuter av de ljuva sommardagarna! Är du dessutom den som gillar att bada och älskar vinteraktiviteter hittar du, beroende på årstid, möjligheter till både bad och skridskoåkning på en av de många närliggande sjöarna. Eller varför inte ta en tur längdskidåkning i spåren som ligger inpå knuten.

Själva huset saknar inget med sina stilsäkra detaljer och härligt sociala öppna ytor som gör det enkelt att umgås med familj och vänner. Utöver husets tre väl tilltagna sovrum bjuder detta hem på en stor praktisk hall med gott om avhängning och förvaringsutrymmen, två badrum och generös tvättstuga med egen entré. Huset har dessutom ett stort öppet kök med snygg köksö och gott om förvaringsutrymmen. Matsalsdelen rymmer enkelt 6-8 personer för att avnjuta goda måltider tillsammans samt ett härligt vardagsrum med utgång till husets otroligt vackra baksida.
Fastigheten kommer med ett vinterbonat garage samt parkeringsmöjlighet på uppfarten. I direkt anslutning till garaget har du även ett större förråd och på baksidan den supergulliga lekstugan! Intill fastigheten finner du dessutom gott om plats för fri parkering när nära och kära kommer på besök.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna