Kocktorp, Saltsjö-Boo

Kocktorpsvägen 44

Såld
  • 5 rum
  • 90 + 25 kvm
  • Villa

Charmigt tegelhus med stor potential i ett vackert, lugnt och trevligt område!

Detta charmiga familjehus med stor potential ligger belägen på en insynsskyddad och familjevänlig tomt utanför dagens detaljplan. Vid husets framsida välkomnas du in på fastigheten av vackra frodande rosor, härlig rododendron och fin hortensia. Baksidan bjuder på plan markyta perfekt för barnlek samt en gedigen altan. Här kan du slå dig till ro bland päron och äppelträd. Huset är i behov av omsorg och kärlek och kräver större och omfattande renoveringar. Alternativt så börjar man om från början och bygger nytt. Detta är ett hem för den händige med möjlighet att skapa sitt perfekta hem!

Via den charmiga fastukvisten når du husets gemytliga hall. Vidare på entréplan hittar du ett sovrum, stora sociala ytor så som matsalsdel i öppen anslutning till vardagsrummet samt kök med plats för matsalsmöbel och en toalett. Övre plan består av två sovrum, klädkammare samt annat förvaringsutrymme och flertal kattvindar och ett badrum. Huset kommer med en stor källare med mycket utrymmen som bland annat snickeridel, tvättstuga och ett garage. Även här finns toalett. På uppfarten belägen på återvändsgatan Evastigen 2 hittar du plats för parkering av 3 bilar varav en med tak.

På kort promenadavstånd finns både Björknäs- och Orminge centrum med en rad servicebutiker så som bank, mataffärer, restauranger och allt annat man kan önska sig. En kort promenad bort finner man busshållplatsen, där motorvägsbussar tar dig till Slussen på ca 20 min. För barnen finns det gott med barnfamiljer i området, skolor och flertalet förskolor. Närhet till badsjöar, Skurusundet och fina promenadvägar.

Låt fantasin flöda fritt och skapa dig ditt drömhem, exakt så som du vill att det skall vara!
(P.S Katten Sixten ingår inte i köpet.)
Välkommen hem!

OBS: Fastigheten regleras inte av någon detaljplan.
Nacka kommun har den 3 juni 2024, antagit en områdesplan för att bevara och utveckla Björknäs och Eknäs fram till 2050. Läs mer om denna områdesplan på Nackas hemsida här: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/lokala-centrum/bjorknas-och-eknas/

Vill man se över möjligheter att bygga nytt eller bygga till är det lämpligt att läsa igenom områdesplanen och sedan boka en tid för bygglovsrådgivning. https://stadsbyggnad.nacka.se/SB-RAD.
Ni hittar klickbara länkarna under Dokument/länkar i annonsen

Mer om mäklarna