Boo, Saltsjö-Boo

Sätervägen 10B

Såld
  • 6 rum
  • 157 + 31 kvm
  • Villa

Charmig familjevilla med spabad och bastu i lugn och trevlig bostadsidyll.

I hjärtat av idylliska och familjevänliga Lännersta erbjuds nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare av denna ytterst charmiga fastighet med lättskött tomt och swim spa! Här bor du med promenadavstånd till både matbutik, busshållsplats, populära förskolor b.la. Källan och Smörblomman samt naturområden såsom Kocktorpssjön med dess utegym och promenadstråk men även Bagarsjön med sandstrand och lekplats.

Denna trevliga 2-plans villa uppfördes 1934 och fördelas på totalt 188 välplanerade kvadratmeter. På entréplan erbjuds två sovrum varav ett med klädkammare. Här finns ett sällskapsrum samt ett stort helkaklat badrum sammanlänkat med en bastu, en tvättstuga, gäst-wc intill hallen samt flertalet förvaringsutrymmen.

Det övre planet står för det sociala med ett renoverat kök som sammanlänkas med matplatsen invid den öppna spisen och det luftiga vardagsrummet. Härifrån nås husets härliga utemiljö i form av trälagda altaner och planteringar i olika nivåer. På det övre planet återfinns två rymliga sovrum samt ett stilsäkert helkaklat badrum utrustat med bland annat dusch, handfat på kommod och handdukstork. Husets belysning styrs med plejd.

Fastigheten har rikligt med sol hela dagen där framsidan, med dess plana gräsyta, bjuder in till lek och bus medan husets baksida nyttjas bäst för avslappning, härliga middagar och trevlig umgänge.

Sammanfattningsvis är detta ett hem med charm och karaktär som erbjuder ett bekvämt och lyxigt boende, redo för en ny familj att skapa fina minnen i tillsammans.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna