Boo, Saltsjö-Boo

Stiltjevägen 18A

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 184 + 32 kvm
  • Villa
Utgångspris 11 750 000 kr

Ståtlig familjevilla på lugn och lummig återvändsgata med garage och attefallshus.

På lugn återvändsgata, insynsskyddat uppe på höjden, stoltsera denna vackra familjevilla. Huset framsida erbjuder lättskött plan gräsyta perfekt för småbarnslek medan du på husets baksida omringas av roingivande skog och naturmark. Här plockar du blåbären till sommarpajen och lingonen till sylten på din alldeles egna tomt. På fastigheten finns idag även två soliga altaner, perfekt att slå sig ner med något svalkande i glaset och gott på grillen under de ljuva sommardagarna.

Själva huset saknar inget med dess stilsäkra materialval, charm och karaktär! På entréplan bjuds du in till en väl tilltagen hall. Vid sidan av hallen hittar du husets groventré med praktiskt tvättstuga. Vidare i bostaden möts du av ett gediget vardagsrum, här finns öppen spis. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till det moderna köket av varumärket kvick från år 2020. Här levereras gott om förvaringsutrymme och härligt stora sociala ytor som gör det enkelt att umgås. Mängden fönsterpartier bidrar till rikligt med ljusinsläpp och en trevlig atmosfär. På entréplan finner du dessutom en spa-del med separat badrum, dusch och bastu. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme. På övre plan infinner sig en känsla av rymd med stora fönsterpartier och högt i tak. På detta våningsplan hittar du tre väl tilltagna sovrum varav ett med eget rum för kläder mm (detta rum skulle kunna dubbla som barnkammare), ett grandiost kontor med öppen spis, en imponerande walk in closet samt ett vackert badrum färdigställt år 2021 med lyxiga och påkostade materialval så som Jura kalksten. Från det ståtliga kontoret når ni huset mysiga inglasade uterum om ca 19 kvm att avnjuta långt in på senhösten.

Utöver huvudbyggnaden kommer fastigheten med:
- Ett modernt och påkostat attefallshus byggt 2018 om ca 20 kvm. Här fortsätter de exklusiva materialvalen med marmor i hall och badrum.
- Isolerat värmegarage om ca 24kvm. På uppfarten finns plats för 3-4 bilar samt el-laddning för bil.
- Bod för förvaring om ca 15 kvm.

Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder ett bekvämt och lyxigt boende, redo för en ny familj att skapa fina minnen i tillsammans.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Boo, Saltsjö-Boo

Stiltjevägen 18A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.