Björknäs, Saltsjö-Boo

Sommarvägen 17

Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 215 + 65 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kaptensvilla i attraktiva Björknäs

Villan är välskött med generösa uteplatser och lummig trädgård belägen mitt i villaidyllen Björknäs. Huset byggdes 1946 och tillbyggnad med generationsdel skedde 1993. Ursprungligen var generationsdelen helt separat från huset i övrigt, men nuvarande ägare har öppnat upp och idag används villan som enfamiljshus. På övre våning finns tre rum och kök, hall, badrum och uterum. Suterrängvåningen nås via trappa och har egen entré från trädgårdssidan. Denna del fördelas över två plan innehållande tre sovrum och kök, två allrum, två badrum, en WC, tvättstuga och förråd. Fastigheten ligger utanför planlagt område. Det finns möjlighet att bygga ett attefallshus om 30 kvm, förslagsvis vid den norra delen av fastigheten med egen ingång från Värmdövägen. Detta skulle kunna nyttjas som gästhus, till uthyrning, eller husering av tonårsbarn.

Huset har ljusa stora sällskapsytor, öppna spisar och välproportionerade rum som gör det socialt och hemtrevligt. En smidesgrind öppnar upp till en asfalterad infart med generös parkering för upp till åtta bilar. Det finns två uteplatser i syd/sydvästläge, idealiskt för sommarens grillkvällar och familjemiddagar. På den stora tomten finns goda möjligheter till lek och trädgårdsarbete. Detta gör villan perfekt för barnfamiljen såväl som för den som söker en oas att komma hem till efter arbetet. På tomten finns ett förråd och ett isolerat hönshus som idag nyttjas som förråd.

Attraktivt läge i Björknäs med gångavstånd till Bågens förskola och Björknässkolan (F-åk 9). I Björknäs finns bageri, restaurang, pizzeria, grill och matbutik. Orminge centrum har ett stort utbud av matbutiker, klädaffärer, bageri, restauranger, apotek, Systembolaget, blomsterbutik, bank, vårdcentral, gym och bibliotek. Fastigheten är också belägen med närhet till naturreservat, badsjöar, båtliv och lekplatser. Utmärkta kommunikationer med motorvägsbussar in till Slussen med en ungefärlig restid på 20 minuter.

Välkommen hem till Sommarvägen 17!

Boka visning

  • Öppen visning - Boka gärna en tid via mäklarens sida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Björknäs, Saltsjö-Boo

Sommarvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.