Boo, Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 37

REDO™
  • 5 rum
  • 91 + 37 kvm
  • Radhus

Radhusidyll över 2 1/2 plan i ett lugnt och trevligt område.

Välkommen hem till detta friköpta och välplanerade radhus beläget i ett lugnt, bilfritt och barnvänligt område. Husets totala yta är om 128 kvadratmeter fördelat på 2 1/2 plan med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på nedervåning. Vinden har gjorts om till ett halvt plan som idag nyttjas som ett extra vardagsrum, gästrum och kontor. Här uppe finner du dessutom två praktiska kattvindar. Bostaden kommer med två helkaklade badrum, ett på entréplan och ett större på nedre plan samt generöst med förvaringsutrymmen i form av både klädkammare och rikligt med garderobsutrymmen. Köket bjuder på stora arbetsytor och naturlig matplats i det mysiga burspråket som bjuder på rikligt med ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Köket ligger i fantastisk öppen planlösning mot det stora lättmöblerade vardagsrummet som i sin tur har direkt access till den charmiga balkongen med sol från eftermiddag till sen kväll.

Den lummiga entrésidan har en mysig uteplats/veranda i öst. Här omringas du av härlig växtlighet medan du avnjuter morgonkaffet i solen. Framsidan har även en mindre gräsplätt och planteringar samt ett rymligt fristående förråd. Ifrån köket kan du hålla koll på barnen genom matsalsfönstret när de leker i lekplatsen precis intill huset. På husets baksida finner du den stora altanen om ca 22,5 kvm samt en större gräsmatta som tillhör samfälligheten. Den har du som ägare rätten att nyttja men inte bebygga. Det är inte svårt att här föreställa sig med något gott på grillen och svalkande i glaset. Även här omsluts du av härlig grönska som ger dig ett naturligt insynsskydd från omvärlden.

Familjeidyllen Östra Orminge är uppbyggt med radhus i olika storlekar runt bilfria gårdar, friköpta hus blandat med bostadsrätter. Här kan barnen röra sig på stora ytor utan att behöva passera trafikerade vägar. Parkering, garage och sophantering ligger i utkanten vid varje enskild gård och mysiga gångvägar löper över hela området. Det är lätt att ta sig mellan gårdarna samt trafiksäkra promenader på upplysta gångvägar till centrum, skola och sporthallar. Den naturliga växtligheten är väl bevarad och erbjuder fina strövområden med lekplatser och skogspartier, perfekta för såväl motion och lek som svamp- och bärplockning.

Precis nedan Norrholmsvägen (hållplats Sarvträsk) trafikerar både bus 444 och 471 som tar dig till slussen på ca 25 minuter. Orminge Centrum ligger endast en kort promenad bort (ca 10 min) och här finns de viktigaste vardagsfunktionerna som välsorterad mataffär, apotek, klädbutiker, bibliotek, kemtvätt och skrädderi, systembolag, en charmig leksaksaffär och inte minst Lindebergs Bageri & Konditori.

Det är inte svårt att förstå varför dessa radhusen är så omåttligt populära!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Boo, Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.