Sälens by, Sälen

Tomt Eriks väg 1

  • 5 rum
  • 164 kvm
  • Villa
Pris 7 800 000 kr

Magnifikt hus i Sälens by med dubbelgarage och gästlägenhet

På Tomt Eriks väg 1 har noggranna materialval, planering och kunskap resulterat i detta ståtliga Forsgrens hus på ett av ortens mest attraktiva adresser. Med 2,5km till Sälenfjällens golfbana och svampskog intill husknuten är detta "Sälen Chalet'' en chans till livskvalité utöver det vanliga.

Här har inget lämnats åt slumpen och gårdens utformning har anpassats för att möjliggöra flera olika typer av användande. Genomgående för hela fastigheten är dock läget och utsikten som aldrig slutar att imponera. När du kliver in på entréplanet möts du av storslagen vy mot Hemfjället och Lindvallens pister. Allrummet som är hjärtat i huset knyts samman med köket där köksön och matplatsen ger trevliga sociala ytor. Här finns också flera möjligheter till uteplatser och vid kökets balkong i västerläge är eftermiddagssolen magisk. Master bedroom har även det lyxen att erbjuda balkong med strålande utsikt mot fjällen, ett naturporträtt direkt från sängen som få tröttnar på.

En trappa ner erbjuds ytterligare ett sovrum (alternativt kontor), tvättstuga och badrum. Här finns också en fullt möblerad lägenhetsdel 2 RoK ca 50kvm som antingen används av familjen som bor i huset (genomgång finns) eller hyrs ut som ett separat boende. Lägenheten har nämligen en helt egen entré med separat infart, parkering och uteplats. Inredd med fullt utrustat kök och badrum med tvättmaskin/torkskåp etc.

MISSA INTE den förinspelade videovisningen med Ronja!

För visning och mer information - varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna

Boka visning

  • Visning med obligatorisk föranmälan. Kontakta ansvarig mäklare för anmälan och visningstid.
    För visning övriga dagar, varmt välkomna att kontakta oss!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Sälens by, Sälen

Tomt Eriks väg 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.