Sälens by, Sälen

Västra Långstrand 134B

Besiktigad
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 950 000 kr

Västra Långstrand 134B

Välkommen till denna villa byggd 2014 med bra planlösning och generös takhöjd. Närheten till Sälens by och dess bekvämligheter och hela fjällets utbud av aktiviteter och äventyr gör läget idealiskt.

Husets entréplan erbjuder två rymliga sovrum, kök och allrum i öppen planlösning med brutet tak upp till nock. Kaminen är perfekt placerad i allrummet och värmer gott under ruggiga dagar och kvällar. Här på entréplan finns också ett helkaklat badrum med WC, dusch, bastu och kombitvättmaskin.
En trappa upp på ovanvåningen finns ett allrum, ytterligare två sovrum samt en WC. Med en bostadsyta på 110 m² och en tomtarea på 771 m² finns det gott om utrymme för hela familjen att bo och trivas på.

I Sälens by hittar du allt från förskola, låg- och mellanstadieskola, idrottshall med gym, lekplats, restauranger, butiker, matbutiker till vårdcentral och apotek bland annat.
Till Vasaloppsstarten i Berga by är det bara 6 km. På knappt 15 minuter med bil är du vid Kläppen Ski Resort som erbjuder fantastiskt fin skidåkning både på längden och tvären. Nu satsas det på roliga och spännande aktiviteter även på sommaren för hela familjen. Nytt för i år är Trollsterhusen, där trollen bodde förr i tiden.
Upp till fjället och Lindvallen tar det drygt 5 minuter. På fjället väntar skidåkning, nöjen, restauranger, butiker, caféer och mycket annat. Vill man använda sig av flyget så är det 30 km till Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för visning och mer information - varmt välkomna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sälens by, Sälen

Västra Långstrand 134B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.