Sälens by, Sälen

Stenheden 20

  • 4 rum
  • 84 + 73 kvm
  • Villa
Pris 3 995 000 kr

Stenheden 20 vid älven i Sälens by!

Gårdsidyll i Sälen intill älven med gästhus, hemmakontor och dubbelcarport.

Tänk att bo med 10 minuters bilfärd till världens fjärde största vinterdestination och samtidigt äga en gårdsdröm med röda hus och stugor beläget intill grönskade natur och älven. På Stenheden 20 erbjuds en plats i full harmoni och de knappa minuterna in till Sälens by och Lindvallen gör att du är nära faciliteter, jobb och nöjen men samtidigt har tillräcklig distans för att du ska kunna känna att lugnet lägger sig. Denna mix gör att många uppskattar utkanten av Sälen som den plats att finna ro i.

Boningshuset erbjuder 157m² uppvärmd yta fördelade i två plan och på entréplanet finns umgängesytor som kök, storstuga med braskamin samt sällskapsrum. Från utbyggnaden finns utgång till baksidan som badar i sol hela dagen. En trappa ner i huset finns master bedroom, ytterligare ett badrum, gillestuga och gott om förvaring/garderober. Skulle fler sovrum önskas förutom de två som finns idag, kan gillestugan nere göras om till detta.

På gården finns flera trevliga uteplatser i olika riktningar och lägen. Bland annat en takad uteplats i solläge vid boningshusets entré, en paviljong på gräsmattan mot älven samt ett trädäck precis intill älvkanten. Här finns också praktiska byggnader såsom en nybyggd carport med plats för två bilar, ett ca 30kvm vidbyggt hus för kontor eller varmförråd samt en ytterligare förråd/lada/vedbod.

Längre ner på tomten finns ett helt separat gästhus om cirka 40kvm med två sovrum, badrum med tvättmaskin och kök intill matplats/allrum. Gästhuset har hyrts ut månadsvis hela året för goda intäkter.

Tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkomna att kontakta oss för med information och bokad visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sälens by, Sälen

Stenheden 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.