Ljömsebo, Sala

Ljömsebo Björkvägen 4

  • 3 rum
  • 44 kvm
  • Villa
Utgångspris 850 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fritidshus med stor tomt nära badplats i idylliska Ljömsebo!

Drömmer du om ett fritidshus med en härlig naturtomt och närhet till bad? Välkommen till detta mysiga fritidshus, bara ca 150 meter från den vackra badplatsen vid Ljömsebosjön.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med automatisk vägbom som gör att inga obehöriga fordon kommer in på området, vilket skapar en trygg miljö för hela familjen. Tomten är stor och erbjuder oändliga möjligheter för dig som älskar trädgårdsarbete eller vill ha extra utrymme för lek och rekreation. Samfällt vatten gör att du kan vistas här både sommartid och vintertid om så önskas och gör det enkelt att ta hand om både hus och trädgård. Dessutom finns ytterligare en stuga på tomten som kan användas som gäststuga och innehar även en bastu. Utedass och mulltoa finns, samt fiber indraget till tomtgräns!

Ljömsebo är ett populärt fritidsområde med en gemensam badplats och grönytor som erbjuder sköna sommarkvällar och härliga dagar vid sjön. Här har du allt du behöver för att koppla av och njuta av naturen, samtidigt som du har tillgång till praktiska faciliteter.
Ta chansen att förverkliga din sommaridyll ? boka visning idag!

Boka visning

  • OBLIGATORISK ANMÄLAN TILL VISNING: Du bokar ej genom att maila mäklaren - klicka på "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ljömsebo, Sala

Ljömsebo Björkvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.