Bjursås, Sågmyra

Gopa 12

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Pärla på landet! Mysig fastighet med bastu, carport och stor trädgård i Gopa!

Välkommen till denna mysiga fastighet i den pittoreska orten Gopa. Här finns en trivsam enplansvilla i timmer med tre rum och kök, fördelade på 60 kvm. Dessutom erbjuds en inglasad altan, en gäststuga i timmer, en carport, en vedeldad bastu, en vedbod samt en stor, vacker trädgård med bärbuskar och äppelträd samt ett förråd.

När du stiger in genom dörren möts du av en funktionell hall som leder dig vidare till ett hemtrevligt vardagsrum med en braskamin, vilket skapar en varm och inbjudande känsla.

Villan har två sovrum med garderober. Köket är smart planerat och utrustat med kyl/frys, spis, ugn samt en sparspis. Här finns plats för matbord och stolar. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat och tvättmaskin.

På tomten finns även en gäststuga som även kan fungera som ett eget litet arbetsrum. Dessutom finns en separat vedeldad bastu, perfekt för att värma sig efter en dag i skidspåren eller ett uppfriskande dopp i sjön, samt en carport.

Fastigheten ligger i ett underbart område med närhet till både sjö och skog, vilket ger möjligheter till lugna promenader, svamp- och bärplockning precis runt knuten. Här finns aktiviteter för alla årstider, oavsett om du föredrar skidåkning, bad eller sköna vandringar. Den rogivande omgivningen erbjuder en chans att koppla av och njuta av livet.

Gopa är en liten ort i Bjursås socken, Falu kommun, vackert belägen mellan Falun och Leksand, norr om sjön Gopen och endast 15 minuters bilresa från Bjursås Ski Center. Trots sitt natursköna läge har du ändå nära till bekvämligheter och service i både Falun och Leksand, som ligger ungefär 25 minuter bort med bil. Endast 5 minuters bilfärd till matbutik i Bjursås.

Detta är en fastighet för dig som uppskattar lugn, närhet till naturen och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Perfekt för livsnjutare som söker en harmonisk tillvaro med naturen som granne.

Välkommen att anmäla ditt intresse och upptäcka allt som detta hem har att erbjuda!

Mer om mäklarna