Rottneros, Rottneros

Årnäs 32

Såld
  • 5 rum
  • 133 + 18 kvm
  • Villa

TVÅ FASTIGHETER - OTROLIG STRANDTOMT INTILL ROTTNENS GLITTRANDE VATTEN!

Varmt välkomna till Årnäs 32 och denna otroliga strandtomt intill Rottnens glittrande vatten! Nu saluförs två fastigheter: en strandtomt (SUNNE ÅRÅS 1:34) och en skogsparti/tomt med beteckning (SUNNE VÄSTANSJÖ 1:51) med en yta på 17 249 kvm bara ett stenkast bort. Dessa finns möjlighet att köpa ihop eller var för sig.

Bo i en charmig villa som omringas av en lantlig idyll på en hektar tomt som sträcker sig längst vattnet och dess fiskemöjligheter. Nu erbjuds en underbar plats att spendera tid och njuta av den värmländska bygden. Ta ett dopp i sjön Rottnen eller njut av en kopp kaffe i glasverandan. Detta är en dröm för den som vill luta sig tillbaka, koppla av och njuta av det stillsamma en bit utanför Sunnes kärna.

Villan är belägen i ett naturskönt område med närhet till både skog och sjö. Till strandtomten finner ni även en lada mot vägen samt ett gästhus mot vattnet med fungerande kamin och i övernattningstandard.

Njut av lugnet och naturen samtidigt som ni har ett bekvämt avstånd på endast 12 minuter till Sunne centrum och dess utbud av service och nöjen såsom spa, restauranger, vattenland och golfbana. Bara ett stenkast bort hittar ni även populära Ski Sunne som erbjuder skidåkning under vinterhalvåret.

Varmt välkommen med din intresseanmälan. Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!

Mer om mäklarna