Finspång - Skedevi, Rejmyre

Tisenö 113

REDO™
  • 5 rum
  • 70 + 23 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"SJÖNÄRA TOMT MED FÖRSTA PARKETT"

Varmt välkomna till Tisenö 113 och en naturskön tomt med egen brygga!

Nu erbjuds chansen att förvärva ett välbyggt enplanshus som endast haft 1 ägare. Här får du ett fantastiskt läge på en ö med första parkett mot sjön Tisnarens glittrande vatten. Insidan erbjuder en rymlig planlösning om 70 kvm fördelat över fyra rum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här disponeras dessutom tre rymliga sovrum och ett duschrum med mulltoalett. På fastigheten finns en gäststuga om ca 23 kvm med allrum, duschrum och bastu samt redskapsbod, vedbod och utedass.

På Tisenö bor du i ett lugnt och naturskönt område i en avkopplande miljö. Fiske, bad och båtturer är bara några av aktiviteterna som denna sommarpärla kommer kunna erbjuda dig i många år framöver. Du tar dig enkelt över med en 5 minuters båtfärd från Stavsundet och här ingår dessutom en båtplats vid y-bom. På fastigheten finns egen brygga med både plats för båten och sena sommarmiddagar. Även en fiskerätt tillhör fastigheten enligt servitut. Huset är besiktigad och klart med en tillhörande dolda fel försäkring som gäller för er som köpare i 10 år. Huset kan säljas fullt möblerat och snabbt tillträde är möjligt.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • FÖRHANDSVISNING - Anmälan krävs! Varmt välkomna att boka er visningstid via vår hemsida. Skjuts med båt över från Stavsundet erbjuds.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finspång - Skedevi, Rejmyre

Tisenö 113

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.