Svennevad, Pålsboda

Bavlinge Sjöfallet 282

Såld
  • 105 kvm
  • Övrigt

Sommardröm ett stenkast från Bavlingesjön

Drömmer du om ett lugnt och naturskönt boende vid vattnet? Då är Bavlinge Sjöfallet 282 den perfekta drömmen för dig! Detta charmiga fritidshus ligger vackert intill skogsgläntan med gångavstånd till Bavlingesjön och erbjuder ett fantastiskt läge!

Huset är hela 105 kvm och inrymmer ett ljust och öppet vardagsrum med stor kamin ett utrustat kök med delad kyl och frys, micro samt en fungerande vedspis med kopparcistern. Här är det en ren fröjd att tillaga årets alla måltider. Både möjligheter att diska och tvätta sig i varmvatten finns tack vare tvättrummet i köket som är utrustat med varmvattenberedare, vattenpump och tvättställ.

På övre plan finns en stor hall med bra yta för både sällskap och sovbäddar. Ytterligare finns ett stort rymligt sovrum med braskamin. I uthuset finns ett stort sovrum med tillhörande sällskapsrum. Perfekt för den stora familjen eller för gäster som kommer på besök. Här finner vi även både vedbod, snickarbod och dass med en mulltoalett.

Tomten är på hela 6 520 kvm. En lekstuga eller en studsmatta kan vara perfekt för barn och barnbarn att leka på samtidigt som de utforskar naturen. Att skapa en mysig plats för grillning och fika kan bli en populär samlingsplats för både för familj och vänner. En trädgårdsbänk under ett träd eller en uteplats med en pergola kan bli en underbar plats att umgås på under varma sommardagar. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att utnyttja tomten på bästa sätt. Med lite fantasi och kreativitet kan man skapa en fridfull oas där alla kan trivas och njuta av den vackra naturen omkring sig.

Fastigheten säljs med alla inventarier exklusive åkgräsklippare. Till förmån för fastigheten finns ett servitut var gällande båtplats, brygga och gångväg.

Bavlinge Sjöfallet 282 erbjuder en fridfull och avkopplande miljö, perfekt för den som vill komma bort från stadens stress och jäkt. Med endast 45 minuter till Örebro, 18 minuter till Hjortkvarn och under 3 timmar till Stockholm. Närliggande Hjortkvar erbjuder Gó Glass, lanthandel samt en obemannad tankstation. Missa inte chansen att förvärva detta underbara fritidshus.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.
Lucía Torres Wanberg,
076 - 677 18 62 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se
Välkommen hem.

Mer om mäklarna