Toarp, Oxie

Goodtemplarvägen 5

Besiktigad
  • 181 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt Hus från 1920-talet med Modern Komfort och Rustik Charm!

Här har ni ett unikt hus från 1920-talet med en tillbyggnad gjord 1989, vilket resulterar i en fantastisk blandning av lantlig rustik charm och modern komfort. Med en öppen planlösning och trivsamma sociala ytor, 6 rum (som kan bli 7) och en mysig atmosfär, erbjuder detta hem fantastiska ytor både inomhus och utomhus. Vardagsrummet har en värmande täljstenskamin och ett inglasat uterum som en förlängning av sällskapsdelen.
Tomten är insynsskyddad och friköpt, vilket ger extra privatliv och äganderätt. Trädgården är lummig och välskött, här finns det gott om vinbär, äppel- och körsbärsträd. Har du gröna fingrar, så finns det utrymme för odling i växthuset. På tomten finns även en isolerad gäststuga och ett förråd, perfekt för extra boende eller förvaringsutrymme.
Huset är beläget i en fridfull och lugn by, här har du nära till både storstadspulsen och lantlivets sköna natur som omger huset och tomten.
Med fina promenadstråk tar du dig i närheten till Arriesjön som har café/bageri, fiske- och badmöjligheter, trevlig ridslinga och strövområde samt bokskogen ligger endast fem minuter bort med bil.

Gott om plats för en stor familj eller för dig som har kontor eller annan verksamhet som kräver större ytor.
Goda bussförbindelser från Toarp samt buss- och tågförbindelser från Oxie centrum. (För mer information om kommunikationer mm, se fliken områdesbeskrivning.)
Skoltransport med buss som hämtar barnen till och från skolan. I närheten ligger Ekomyrans förskola.

Detta hus erbjuder en genomgående hemtrevlig känsla med en perfekt blandning av rustik och modern charm. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad som förenar det bästa av två världar.
Välkommen att boka in er på visning!

Boka visning

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida.

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Toarp, Oxie

Goodtemplarvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.