Vallsund, Oxelösund

Sjöängsvägen 34

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trivsamt enplanshus med hörntomt

Trivsamt enplansboende med ljuvlig innergård och inglasat uterum. Välkomna till Sjöängsvägen 34!

Detta hem erbjuder en bekväm och trivsam livsstil på hela 116 kvm - allt på ett plan! Beläget i ett familjärt område i Oxelösund har du möjligheten att bo i en härlig miljö med närhet till havet med vacker skärgårdsnatur och Femöre naturreservat. Med en kort promenad från huset är du dessutom framme vid en fin badplats. Bostaden inrymmer för närvarande kök med matplats, ett allrum, vardagsrum och två sovrum, badrum, tvättstuga och WC samt egen groventré med förråd.

Från allrummet kommer man direkt ut i det inglasade uterummet med en mysig atmosfär och gott om plats för umgänge och middagar. Ett kliv utanför uterummet väntar en fin innergård med vackra perenner och lökväxter och soligt läge från morgon till kväll. Till fastigheten hör även en närliggande garageplats och parkeringsplats och dessutom finns fria parkeringsplatser i området - bekvämt både för dig och dina besökare.

Här har du nära till allt så som förskola, skola och matbutik och i Oxelösunds centrum finns ICA, systembolag, restauranger, konditorier och butiker. Med 10 minuters bilfärd når du Nyköping med ett ännu större serviceutbud och tågstation och E4:an som smidigt tar dig vidare både norr- och söderut. Här finns även goda bussförbindelser mellan Oxelösund och Nyköping.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs- Välkommen att anmäla dig via vår hemsida eller via mejl.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vallsund, Oxelösund

Sjöängsvägen 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.