Peterslund, Oxelösund

Nyponvägen 94

Såld
  • 110 + 14 kvm
  • Radhus

Friköpt radhus i populärt område!

Friköpt radhus med stort uterum och mysig tomt!

Varmt välkomna till Nyponvägen 94 och detta friköpta hus i fint skick!
Här bor ni på 110 kvadratmeter i två plan med fina social ytor samt 3 uteplatser att tillgå! Det första av totalt 3 sovrum finner ni direkt till höger i hallen när man kliver in på entréplan. Ni finner även gott om förvaring i två förråd/klädkammare på andra sidan av hallen. Badrum med genomgående kakel och klinker samt dusch, toalett och badrumsskåp. Stort kök med plats för större matgrupp samt gott om plats och skåp för kockens alla redskap. Via köket når man även det stora inglasade uterummet med plats för soffgrupp/matgrupp. Härifrån kliver man vidare ut till en mindre gräsmatta på baksidan som även inhyser en liten friggebod. Från köket når man även tvättstugan med tvättmaskin samt en del skåp för förvaring.
Plan två är fördelat på både privata samt sociala ytor. Två stora sovrum med garderober samt ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Härifrån når man bostadens balkong med vy över området. Vardagsrummet går även att dela av om behovet för ytterligare sovrum finns. Via hallen på plan två når man även en större vind med väldigt fina förvaringsmöjligheter. Även på huset framsidan finner ni en mysig altan samt cykelställ med tak och ett större förråd.
Här bor du på en lugn och bilfri gård med lekpark precis utanför, men du har samtidigt nära till p-plats och garage i länga som ingår i samfälligheten.
Bo i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till matbutik, förskola och skola. I Oxelösund kan du njuta av havet, vacker natur, många fina badplatser och båtbryggor finns inom cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna