Kölshalsen, Oxelösund

Stora Hummelvik Kölshalsen 5

Såld
  • 2 rum
  • 41 + 30 kvm
  • Sommarstuga

Sommarstuga med alla rätt. Prestigelöst och avkopplande med mäktig utsikt över havsbandet!

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till ett charmigt litet hus med härlig atmosfär och fantastisk utsikt. Huset är lite mindre men det finns plats för både familj och gäster. Till detta hus hör en lättskött och vacker sjötomt med bad och båtplats.

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till ett charmigt litet hus med härlig atmosfär och fantastisk utsikt. Huset är lite mindre men det finns plats för både familj och gäster i de två stugorna. Till detta hus hör en lättskött och vacker sjötomt med badbryggor med plats för båt och soligt läge med svårslagna solnedgångar. Här kan du njuta av utemiljöer i olika väderstreck som badar i sol hela dagen. Här kan man lämna vardagslivet bakom sig och bara njuta. Segelbåtsdjup direkt utanför huset med perfekta förutsättningar för bad och lek. På höjden bakom huset avnjuts den sista varma kvällssolen. Båten ligger i en lugn och skyddad vik ett fåtal steg från huset på en egen brygga.
Man tar sig antingen hit via båt från från G:a Oxelösund eller så går det även att ta sig hit med bil men att man då måste gå via en liten gångväg ca: 5-10 fram till huset.

Välkomna till ett underbart sjöställe i Oxelösund/Nyköpings skärgård, endast 1 timme från Stockholm!

Mer om mäklarna