Södra Lindhult, Örebro

Lars-Pettravägen 19

  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Äntligen erbjuds den perfekta familjevillan i hjärtat av Södra Lindhult på marknaden!

Bland lugna villagator i trivsamma Södra Lindhult finner du Lars-Pettravägen 19 som nu väntar på att få ny ägare.

En välplanerad enplansvilla med trivsam atmosfär och ljus färgsättning som ger en lugn och härlig känsla. Här bor du bekvämt med allt i ett plan, social planlösning och öppna umgängesytor.

In välkomnas du av en rymlig hall som leder er vidare in i det öppna och ljusa köket. Ett kök som tar fram matglädjen tack vare dess moderna köksaparater och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet bjuder på sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp där du kan koppla av med familj och vänner, härifrån tar du dig ut till den fantastiska baksidan som erbjuder ett skyddat och ostört läge för avkoppling. Vidare in i bostaden finner du två helkalkade badrum, två väl tilltagna sovrum som erbjuder avskildhet och komfort för hela familjen, ett tidigare sovrum som är omgjort till walk-in closet samt ett allrum som enkelt går att göra om till ännu ett sovrum. Tvättstuga med en praktisk utgång gör den dagliga rutinen smidig och bekväm. Carporten och förråd ger gott om plats för bilar, verktyg och förvaring, vilket ytterligare bidrar till husets funktionalitet och bekvämlighet.

Som boende i Södra Lindhult bor du med närhet till natur, livsmedelsbutiker, Marieberg Galleria, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer. Sammanfattningsvis är detta en unik och vacker bostad som kommer att ge en hög standard av boende för alla som letar efter ett hem med mycket stil och karaktär.

Här finns goda möjligheter att trivas, missa inte möjligheten till denna idyll.
Lars - Pettravägen 19 har mycket att erbjuda, välkommen på visning så berättar jag mer!
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka visning.

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs! Varmt välkommen med din anmälan till emma.nordin@skandiamaklarna.se

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Lindhult, Örebro

Lars-Pettravägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.