Nya Hjärsta, Örebro

Slånbärsgatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 101 + 120 kvm
  • Villa

Enplansvilla med källare i Nya Hjärsta!

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla i etage med källare, belägen på en lugn och sparsamt trafikerad gata i Nya Hjärsta.

Denna villa har en perfekt planlösning med öppet kök och vardagsrum, samt privata utrymmen som tre sovrum och ett fräscht badrum, renoverat 2009.
Köket, som renoverades smakfullt 2015, imponerar med granitbänkskivor och modern design. Utanför väntar en insynsskyddad baksida med en härlig pool, omgiven av täta Thujor och perfekt placerad i söderläge för maximalt solsken.

Källaren erbjuder dubbla gillestugor, perfekt för umgänge eller som extra sovrum, samt en tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Mysfaktorn är hög med en täljstenskamin i en av gillestugorna.

Huset är mycket välskött och driftkostnaderna hålls nere med fjärrvärme, nya isolerglasfönster och braskaminer. Flera stora renoveringar har redan genomförts, inklusive nya fönster, takrenovering och dränering av baksidan.
Dessutom finns ett vidbyggt garage och en uppfart med plats för två bilar.

I lugna och trygga Nya Hjärsta bor familjen nära förskola, lågstadieskola, matbutiker och service. Grönområden med promenadstråk och utegym gör livet bekvämt. Smidiga bil- och bussförbindelser till Örebro C samt snabb anslutning till E18/E20 underlättar pendlingen

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna