Norra Bro, Örebro

Silver-Anders väg 6

Såld
  • 6 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Hus med vacker och skyddad trädgård i familjära kvarter!

Välkomna till Silver-Anders väg 6!
Detta rymliga hus på 142 kvm erbjuder 6 rum och kök, varav 5 rymliga sovrum, perfekt för den stora familjen.
Beläget på en av områdets största tomter i ett attraktivt hörnläge, får du njuta av en generös och lättskött trädgård i skyddat söderläge, komplett med vacker växtlighet.
Hemmet har en smart planlösning och en härlig altan med eldrivna markiser och terrass värmare, vilket skapar en idealisk plats för avkoppling och umgänge.
Med närhet till lekplatser och natur är detta boende en oas för både stora och små.

Fastigheten ingår i en samfällighet. Här finns tillgång till en garageplats, parkeringsplats och sopsortering m.m.
I området finns flera lekplatser för familjens minsta, för den som vill ta en promenad finns ett trevligt stignät i skogen intill. För dig som gillar att cykla MTB eller gå en längre tur kan man ta sig till ett av områdets skogar och via stignätet ta sig vidare bort mot Markaskogen och vidare österut.
Att bo i Norra Bro ger förutom den självklara närheten mot Örebro Centrum också ett ypperligt läge för dig som behöver pendla mot Mariebergs köpcentrum och även vidare till E20 och exempelvis Kumla.
En ny cykelbana till Norra Bro är klar och förlängning till Almbro väntas vara klar hösten 2024 . Det finns även en busshållplats i närheten för dig som vill ta dig in till city.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna