Mellringe, Örebro

Nejlikegatan 24

REDO™
  • 4 rum
  • 105 + 131 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Attraktivt boende i familjevänliga Mellringe!

Varmt välkomna till Nejlikegatan 24 i familjevänliga Mellringe!

Här bor man i ett av områdets mest eftertraktade lägen där familjen lugnt och säkert kan flytta in och börja känna sig som hemma direkt. Här möts ni av ett välvårdat boende med genomgående smakfulla materialval och ett härligt ljusinsläpp. Huset har genom åren renoverats med varsam hand och många kostsamma renoveringar som tak, fönster, värmeväxlare och ny altan är att betrakta som avklarade.
Huset fördelar sig över 4 ROK med en boarea om 105 kvm, samt 105 kvm inredd källare att disponera fritt. Placerad på lättskött trädgårdstomt om 802 kvm i privat läge med stora möjligheter för barnen att leka fritt!
Rymligt och fräscht kök som bjuder in till matlagning och trevligt sällskap med matplatsen smart placerat intill. Från köket tar vi oss smidigt ut till boendets naturliga samlingsplats, den stilfulla inglasade altanen på hela 33kvm. Inbjudande vardagsrum som erbjuder gott om plats för de stora sällskapen och ett behagligt ljusinsläpp. Ett fräscht helkaklat badrum samt separat gästtoalett i anslutning till entrén.

Den inredda källaren erbjuder en trevlig gillestuga med stämningsfull braskamin. Här finner vi även en fräsch tvättstuga, förråd/klädkammare, ett sovrum och bastu med tillhörande dusch.
Mervärden som vidbyggt garage, goda förvaringsmöjligheter och asfalterad uppfart med parkeringsmöjligheter. Fjärrvärme i kombination med 3-glas isolerfönster bidrar till låga driftkostnader och god komfort!

I populära Mellringe bor du på ett behagligt avstånd in till city. Närliggande natur, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker i ett familjevänligt område med närhet till skolor och förskola. Välkommen hem!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mellringe, Örebro

Nejlikegatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.