Klockhammar ( kilsbergen), Örebro

Vargdalsvägen 9

Såld
  • 4 rum
  • 84 + 24 kvm
  • Villa

Enplansvilla ett stenkast från badplats och med Kilsbergen runt hörnet! 20 minuter från Örebro!

Varmt välkomna till Klockhammar!

På solberikad hörntomt hittar ni Vargdalsvägen 9 en väldigt trivsam enplansvilla med vy ut mot Kilsbergen och korta 200 meter till badplatsen. Huset har underhållits väl av både nuvarande och tidigare ägare och moderniserats med såväl solpaneler som fiber och elbilsladdare.

Tomten är stor, öppen och lättskött både tomten, altanen och uterummet erbjuder sol större delen av dagen här är det bara och välja vart man ska avnjuta morgonkaffet eller kvällsölen.

Bostadsytan på 84 kvm är smart fördelat och ger ett rymligt intryck. Kök, matrum och vardagsrum är belägna i fil och ger tillsammans en öppen trivsam yta med utgång till altan och en centralt placerad brasa i loungen. Idag finns tre sovrum, det större rummet har sedan tidigare varit uppdelat, en lösning som går och återställa för dig som önskar fler rum. Badrummet är helkakalt och har golvvärme.

Tvättstuga återfinn i separat byggnad, där finns även en extra WC samt större gästrum/förråd med luftvärmepump. På tomten finns även extra förrådsbod samt carport med dubbla elbilsladdare samt ett vidbyggt förvaringsutrymme för exempelvis cyklar eller åkgräsklippare.

Fastigheten tillhör en levande samfällighet med aktiviteter året runt som glöggmingel, midsommarfirande, gemensamma städdagar osv. Som samfällighetsmedlem har man tillgång till bland annat badplats, logen, sommartorpet spåhagen, fotbollsplan, utegym med mera Via samfällighet har man även tillgång till vatten/avlopp samt vägunderhållning året runt.

Området etablerades som fritidsområde på 70-talet, i takt med att Örebro växt har området växlat upp och folket fått upp ögonen för denna unik plats endast 20 minuter från Örebro!

I utkanten på området ansluter ni direkt till Kilsbergens storslagna vandrings -och cykelleder som med sitt fantastiska stig-nät erbjuder en växlande terräng över trollska skogar, förbi storslagna utkiksplatser och vackra sjöar.

Skolskjutsen stannar ute vid stora vägen endast en kort promenad från Vargdalsvägen. Skola, förskola och affär finns i Närkes Kil ca 5 km bort.

Varmt välkomna på visning!

Huset är besiktat och dolda fel försäkrat.

För att ta del av besiktningen ta kontakt med ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna