Hammarby, Örebro

Hammarby 643

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 75 + 7 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 350 000 kr

Vi befinner oss i Prästtorp, inte långt ifrån Kilsbergen.

Trädgården är en avkopplande oas med omgivande träd och buskar med flera vackra perenner och plats för odlingar. Här finns möjlighet att hålla får i hagen och box i ladan.

Vi befinner oss i Prästtorp, inte långt ifrån Kilsbergen. Vägen blir smalare och kurvigare, torp och hästgårdar kantar den lilla vägen. Här bor du som i Bullerbyn, på tomten ligger det röda huset med vita knutar, utsikten är ljuvlig över egen äng. Det är en sällsam plats där tystnaden är öronbedövande och nätterna stjärnklara. En läkande plats för stressade själar. Här finns plats odling i både liten och stor skala.

Husets välplanerade 75 kvm fördelat på ett och ett halvt plan, där bostadsytan är fördelat på sovrum och sovalkov, vardagsrum med braskamin , kök med trägolv och matrum i glasverandan, badrum /tvättstuga. Huset är renoverat under senare tid.
Här ryms hallar, vardagsrum, matplats och kök med både eldstad och utgång till verandor om du söker solen såväl lite skugga. Det blir en naturlig och avslappnad umgängesyta för både vardag och fest, där vänner och familj kan umgås. Trädgården rymmer flera ställen att samlas på, där man kan äta, njuta och även odla sin egen mat.

Förutom huvudbyggnaden finns det ett gästhus som kanske kan behöva en värmande hand. I ladan finns garage och verkstadsdel mot gårdsplan, här hittar vi även snickarbod med loft samt vedbod. Matkällaren hittar du också här.
Den här lilla gården har med andra ord gott om plats för både stora middagar och stora drömmar.

Till Närkes Kil är det bara några minuter på cykel eller bil. Vill du ha den större stadens utbud kan du istället köra till Örebro, dit kommer du på ca 20 min. Stadslivet är minst sagt inom räckhåll men du bor i det sköna lugnet på gårdens kulle. Samtidigt är Kilsbergen inom räckhåll, en skön cykeltur till närmaste kalkbrott för ett bad ligger nära till hands. Själva boningshuset är mysigt med många möjligheter, tex ett väl tilltaget allrum på övervåningen som skulle kunna användas till ett sovrum, men om det inte skulle räcka finns här även ett gästhus.

Det lantliga läget är optimalt med Närkes Kil och Örebro på bekvämt avstånd.

VÄLKOMMEN HEM .

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammarby, Örebro

Hammarby 643

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.