Hagaby, Örebro

Allégatan 10

Såld
  • 6 rum
  • 157 + 60 kvm
  • Villa

Familjär villa i hjärtat av Hagaby!

Välkommen till detta välvårdade hus med en förtrollande 1900-tals atmosfär i eftertraktade och familjära Hagaby!

Smakfullt och välbevarat hus anno 1909. Original charm med fina detaljer bevarade, vilket skapar en varm atmosfär i de ljusa vackra rummen med flödande dagsljus. Detta är den perfekta familjebostaden med generösa 157 kvadratmeter boendeyta och en tilltalande planlösning med sociala ytor.

Fastigheten har varit i de nuvarande ägarnas ägo sedan 1977, de har varsamt och stilfullt renoverat detta drömhem. Betydelsefulla åtgärder är utförda så som bl.a. takbyte, fönsterbyte, installation av bergvärme och fasadrenovering mm.

Entrévåning erbjuder en rymlig hall, gästtoalett, ljust kök med all maskinell utrustning man kan önska sig. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, där generösa sociala ytor bjuder in till gemenskap och mysiga stunder framför den sprakande öppna spisen. Vidare in i bostaden finner du ett rymligt sovrum/allrum med utgång till den mysiga altanen och den grönskande trädgårdstomten där du kan njuta av naturen i all sin prakt.

På övervåningen finns fyra bekväma sovrum med flera inbyggda garderober, från ena sovrummet når du den härliga tyrolerbalkongen. Perfekt plats att njuta av kaffet i morgonsolen. Övervåningen erbjuder även en klädkammare samt ett badrum utrustat med wc, kommod och badkar.

Källarplan, en dröm ur förvaringssynpunkt! Här finner ni ett hobbyrum, pannrum, skafferi, en rymlig tvättstuga, härlig bastu och dusch.

Utemiljön är som en alldeles egen oas med fågelsång som harmonierar, generös hörntomt som sträcker sig över 757 kvadratmeter. Lummig och insynsskyddad trädgård med b.la. syrenbuskar, äppel-, plommon-, körsbärs- och päronträd. Detta är den idealiska platsen för avkoppling och umgänge med nära och kära. Förutom ett fantastiskt hus och tomt finns även gott om parkeringsmöjligheter via garage och en asfalterad uppfart med plats för flera fordon.

Som boende i Hagaby bor du med närhet till natur, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer. Sammanfattningsvis är detta en unik och vacker bostad som kommer att ge en hög standard av boende för alla som letar efter ett hem med mycket stil och karaktär.

Allégatan 10 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning för att uppleva allt detta hem har att erbjuda!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna