Eklunda Sörby, Örebro

Räntmästargatan 77

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 119 + 15 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 495 000 kr

Välkomna till detta smakfulla kedjehus med fritt läge i sydväst!

Utemiljön ger en altan under tak som breder vidare ut sig med ett skönt läge mot en lekvänlig gräsmatta med träd och grönska. Ett härligt ställe med gott om plats för familjen och gäster, samtidigt nära serviceutbud med affär och kommunikationer med både buss såväl som tåg.

Välkomna till Räntmästargatan 77!

Lugna gatan på populära Eklund/Sörby finns nu chansen att bli ägare till Räntmästaregatan 77, här bor ni på en lugn gata där ingen onödig trafik kör förbi. Huset är uppdelat på ett och ett halvt plan och har en härlig trädgård i sydväst läge! Lättskött trädgårds tomt samt uteplats/veranda med tak och trädäck.
På entréplanet finns ett rymligt vardagsrum, två sovrum där man når altanen från såväl vardagsrum samt båda sovrummen. Rymligt kök öppet mot ljust matrum, stort badrum med tvätt avdelning. Sep WC.
Övervåningen rymmer två sovrum i bra storlek varav ett av dem har ett härligt takfönster. även här finns det en sep. WC. I anslutning till huset finns ett garage. Tomten som är perfekt för er som inte önskar en alltför stor trädgård att ta hand om. Fiber finns installerat.
Mycket lugnt och barnvänligt område. Nära till natur och strövområden samt skola, förskola och buss. Förråd vid entrén. Garage vid entré.

Välkommen hem.

Kontakta Fastighetsmäklare
Paola Ingeby mobil 070-732 01 04
alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se
för mer information samt visningstid

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eklunda Sörby, Örebro

Räntmästargatan 77

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.