Central Öster, Örebro

Villagatan 26

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 198 + 95 kvm
  • Villa

Välkommen till Villagatan 26 - Ditt framtida hem på Öster i centrala Örebro!

Stigande som en juvel mitt i hjärtat av Örebros mest eftertraktade område står villan stolt och tidslöst. Ett mästerverk från 1920 talet, som i år firar sitt 100-årsjubileum. Dess charm och karaktär genljuder genom årtiondena och fångar fantasin hos varje förbipasserande. Beläget på den ikoniska Villagatan i det populära området Öster, är detta hem en symbol för klassisk elegans och modern bekvämlighet.

Välkommen in i denna sagolika 198 kvadratmeter stora residens och känn historiens vingslag svepa genom varje vrå. Detaljerna i varje rum är som en levande bok som berättar om tidernas gång, historier om liv och skratt från förr. Det mysiga vardagsrummet erbjuder en mysig plats för avkoppling, där de mjuka tonerna och smakfulla inredningen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Med fyra rymliga sovrum erbjuder villan gott om plats för hela familjen att koppla av och njuta av ro.

Köket är hjärtat av hemmet, en plats där familj och vänner samlas för att dela minnen och skapa nya. Med elegant utformning och stilren design är detta kök en kulinarisk drömvärld som väntar på att utforskas. Gör dig redo att imponera på gästerna med kulinariska mästerverk som skapas i denna fristad. Den generösa uteplatsen, komplett med en inbjudande pool, är som ett privat paradis, perfekt för sommarkvällar fyllda med grillfester och skratt under stjärnorna. På trädgården finner du även ett 25 kvm attefallshus med badrum och kök, perfekt för tonåringen eller att hyra ut för en extra inkomst.

Villan är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Att bo på Öster är att omfamna det bästa av Örebros pulserande kultur, trendiga kaféer och mysiga promenadstråk längs Svartån. Med Wadköping och Stadsparken i Örebro är två av stadens mest charmiga och besöksvärda områden, båda belägna nära varandra och bjuder på en rik mix av historia, kultur och natur, endast ett stenkast från huset. Med närhet till skolor, butiker och allt annat som behövs för en bekvämlig vardag, är detta den ultimata platsen att kalla hem.

Välkommen till Villagatan 26, där historia möter modernitet och drömmar blir verklighet. Vill du veta mer om detta hem, kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig, 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Central Öster, Örebro

Villagatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.