Bettorp, Örebro

Östanlidsvägen 11

Såld
  • 5 rum
  • 147 + 9 kvm
  • Kedjehus

Tvåplanshus med bergvärme och garage!

En rymlig familjebostad som är belägen på lugn och skyddad återvändsgata, alldeles intill Lillåns södra skola F-6. Omtyckt och eftertraktat villaområde som präglas av sin omgivning, bland lugna kvarter med närhet till fridfull natur och bekvämt avstånd till city.

Huset är bra planerat och fördelar sig i två plan. En välkomnande entrévåning som erbjuder härliga sociala ytor, med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Härifrån når man även det inglasade uterummet och altanen med rofyllt läge mot den grönskande trädgården. Gott om plats för umgänge och avkoppling, såväl inomhus som utomhus.
Utöver detta finns här en trevlig inrättad tvättstuga med groventré samt en gästtoalett belägen vid bostadens entré.
En trapp upp finner vi en privat sektion med helkaklat badrum, med både dusch och bubbelbadkar, samt fyra sovrum varav ett master med utgång mot balkong. Här finns även ett stort förråd med goda förvaringsmöjligheter.

På husets framsida finns den levande trädgården som formats genom ägarens omsorgsfulla tankar, engagemang och genomföranden. På husets baksida finns ytterligare grönyta med goda möjligheter för odling, lek och umgänge. Här samsas fruktträd, vinrankor och vacker blomster i en tilltalande symbios. En uppskattad plats för det gröna och sköna i familj och goda vänners lag.

Bergvärme, med tre fläktkonvektorer, ger goda förutsättningar för ekonomisk drift och bra klimat året runt! Garage med snickarbänk och en generös uppfart med plats för flera bilar.

För den som gillar friluftsliv finns närhet till naturreservat, med rofyllda motionsspår och utflyktspunkter! Bettorp ligger dessutom med perfekt pendlingsavstånd till övriga centralorter tack vare sin snabba anslutning till såväl motorväg som till riksväg. Till Örebro innerstad tar man sig smidigt via cykel, bil eller buss!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna