Adolfsberg, Örebro

Brunnstorpsvägen 13

REDO™
  • 123 + 35 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 350 000 kr

Centralt och lugnt läge i omtyckta kvarter!

Välkommen till detta charmiga hus byggt 1921 i genomgående bra skick med utmärkt läge på solig barnvänlig tomt (friköpt) i lugna och omtyckta kvarter med närhet till allt som barnfamiljen önskar. Här råder den lilla gatans trivsamma atmosfär. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Här kan du välja mellan flera populära skolor och förskolor, mataffär samt vårdcentral och apotek på bekvämt gångavstånd och ett stenkast bort finner du flera busslinjer, som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda.
Huset har en totalyta om 158 kvm (123 BoA+30 BiA) fördelat på 4 rok. Bottenvåningen har en trivsam planlösning med vardagsrum, ett fräscht kök samt ljus hall, här hittar du även tv-rummet. På övervåningen erbjuder huset två fina sovrum med vackert klassiskt ekgolv samt renoverat och fint badrum. Slutligen det renoverade källarplanet som inrymmer tvättstuga, samt diverse bra förvaringsytor.
På den fina och plana tomten finns plats för såväl lek och spring som studsmatta och den soliga uteplatsen erbjuder plats för sittgrupp och här har vi sol till sen em/kväll.
Garage med praktiskt förråd finns.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Adolfsberg, Örebro

Brunnstorpsvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.