Odensbacken, Odensbacken

Borins väg 23

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 116 + 116 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 595 000 kr

Rymlig familjevilla med pool och dubbelgarage!

Välkomna till Borins väg 23!

Här möt ni av en praktik 70-talsvilla med trivsamt läge där framsidan vetter mot villagatan och baksidan ut mot åkrarna.

Bostadsytorna fördelar sig över tre sovrum på entréplan samt badrum med badkar renoverat mitten 2000-talet. Köket är rymligt, har diskmaskin och hel kyl och frys. Utgång till altan och ingång till vardagsrum.

Takad altan delvis inglasad intill pooldäck, här sitter man gott från sen vår till tidig höst, solläget ger en trivsam plats för morgonkaffet likväl som till grillkvällen.

Källarplanet är rymligt här finns stor gillestuga, gästrum, separat WC , tvättstuga, matkällare samt dusch med intilliggande.

Dubbelgarage med plats för 2 bilar även utanför på uppfarten.

Notera att finns gott om pantbrev vilket är mycket positivt för dig som köpare och innebär att tidigare ägare redan tagit pantbrevskostnader som uppkommit, upp till angenäma
1 100 000 :-, mycket positivt för dig som köpare då det innebär att upp till angivet belopp är pantbreven redan betalda.

Att bo i Odensbacken ger er ca 2,5 mil till såväl Örebro som till Kumla. I området finns stor Ica-butik, diverse små butiker så som apotek, blomsterhandel, pizzeria med mera. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns. Odensbacken har även egen vårdcentral.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Huset är besiktat och säljaren kommer även teckna en dolda fel försäkring.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Odensbacken, Odensbacken

Borins väg 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.