Hampetorp, Odensbacken

Vikabergsvägen 3

Såld
  • 4 rum
  • 109 + 20 kvm
  • Villa

Ett drömboende att längta efter!

Välkommen till sommaridyllen Hampetorp och denna bedårande fastighet som lämpar sig som såväl permanentbostad som fritidshus!

Här presenteras ett välskött och omsorgsfullt renoverat boende som är beläget på lugn och vilsam gata, några stenkast från sjöpromenaden längs med hjälmarens strand.
Bostadshuset har en modern prägel och via den luftiga entrén möts man av de inbjudande sällskapsytorna, med det stilfulla köket, matplatsen och vardagsrummet i öppen anslutning mot varandra. Gott om plats för stora som små sällskap, med den värmande braskaminen som mysig mittpunkt. Härifrån når man även de generösa uteplatserna, soldäck i söderläge och takad altan i västerläge, som förlänger umgängesytan och levererar en uppskattad plats för fridfull avkoppling. Fräscht helkaklat badrum och separat tvättstuga. Två bra sovrum varav ett master med rymlig garderobsförvaring. En trappa upp finner vi ett förtjusande allrum med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck.

Alltsammans rofyllt inbäddat bland den lummiga trädgårdens bärbuskar, blomster och planteringar som tillsammans skapar en förtrollande oas, lika livfullt vacker som fridfullt lugn. En riktig favoritplats för umgänge och avkoppling, med rofyllt trädgårdspyssel, avkopplande ensamtid med en bok i famnen eller uppskattad samvaro i familj och goda vänners lag. Tillsammans med det underbara växthuset levereras ett generöst utbud av vegetationens iögonfallande charm och smakrika utbud som erbjuder härliga tillgångar för kulinariska intressen och minnesvärda matupplevelser.

På tomten står även ett rymligt gästhus, med bäddloft och bra övernattningsmöjligheter.

Bekvämt och praktiskt med kommunalt vatten och avlopp. Fiber har installerats, för en kompromisslös vardag med jobb och nöje. Luft/luftvärmepump för skönt klimat året runt. Till fastigheten hör även en båtplats via samfälligheten, som har egen hamn och badflotte.

Här bor man i ett omtyckt sommarparadis med direkt närhet till campingen, båthamnen, badplatsen, Vinö-färjan och all den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar! Det breda utbudet av fina strövstigar levererar ett angenämt överflöd av enastående natur.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Mer om mäklarna