Ödåkra, Ödåkra

Regnbågsgatan 7

REDO™
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 500 000 kr

Fantastisk renoveringschans i populära och barnvänliga Ödåkra!

RENOVERINGSCHANS MED OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER OCH ENORM POTENTIAL!

Upptäck ditt drömhem i det eftertraktade och barnvänliga Ödåkra! Denna charmiga villa på en hörntomt i ett lugnt villakvarter erbjuder generösa ytor och en mysig atmosfär som väntar på att bli ert.

Med sina 140 kvm fördelade på 1,5 plan, har detta hus allt ni behöver: tre sovrum, två stora vardagsrum som enkelt kan omvandlas till fler rum på ovanvåningen, ett kök, ett praktiskt grovkök/tvättstuga, en wc och ett badrum. Detta hem är perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende.

Njut av de varma sommardagarna i den lummiga trädgården som omger huset både fram och bak, perfekt för avkoppling och lek. På uppfarten finns ett garage/förråd och plats för flera bilar.

Detta är en unik möjlighet för barnfamiljen som söker ett tryggt och rofyllt område med närhet till skolor, förskolor och Ödåkras breda utbud. Här kan ni skapa ert perfekta familjehem med alla möjligheter att anpassa detaljerna efter era drömmar och behov.

Ödåkra, bara åtta kilometer från Helsingborg, har nära till det prisbelönta shoppingcentret Väla med både internationella kedjor och lokala butiker. Här hittar ni också det populära utflyktsmålet Spritan med sina butiker, restauranger och padelhall. Med förskolor, skolor (ÅK1-9) och utmärkta kommunikationer med både tåg och buss inom gångavstånd, är detta det ideala läget för familjen.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem och skapa era bästa minnen i ett av Ödåkras mest attraktiva områden.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ödåkra, Ödåkra

Regnbågsgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.