Mo, Ockelbo

Lundgrens väg 4-6

  • 655 + 521 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 900 000 kr

Lantligt beläget hyreshus!

Välkommen till denna charmiga hyreshusbyggnad, vars anor sträcker sig till sekelskiftet. Här har man bevarat mycket av det som ger huset sin karaktär, så som vackra kakelugnar, unika takmålningar, timmerväggar, eleganta pardörrar såväl som höga fönster.
Här kan dina hyresgäster njuta av det rogivande livet på landet med närhet till grönskande natur samtidigt som de med kort bil- eller cykeltur når Ockelbo centrum för shopping samt pendling till Gävle liksom Bollnäs.

Här finns idag fem rymliga lägenheter med möjlighet till en sjätte lägenhet. Planlösningen på entréplan ger idag en bostad om 3 rok, en bostad om 2 rok (98 kvm) och en bostad om hela 5 rok. På övervåningen finns en lägenhet om 3 rok och en om 4 rok samt att det på detta våningsplan finns möjlighet att göra ytterligare en bostad om minst 3 rok .
I byggnadens källareplan finns två garageplatser, gott om förvaringsutrymmen och bostadsinnehavarnas egna förråd. På tomten finns parkeringsplatser samt ett fristående garage.
Beräknade intäkter är ca 391 920 kr/år och beräknade omkostnader för el, slamtömning, återvinning och snöröjning är ca 143 200 kr/år.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla från sekelskiftet, som ger dig möjlighet till en långsiktig investering.
Välkommen att boka en visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mo, Ockelbo

Lundgrens väg 4-6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.