Tessin, Nyköping

Katedergränd 5

Besiktigad
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Radhus
/ utgångspris 3 895 000 kr

Friköpt radhus med centralt läge

Välkommen till ett fint, friköpt radhus med ett attraktivt läge och närhet till allt!
På Katedergränd 5 bor du på en lugn återvändsgata och du har skolor (åk 1-9) ett stenkast från huset. För den idrottande familjen är det ett drömläge med endast 5 min promenad till Rosvalla.
Radhuset är byggt 2007 och är 125 kvm fördelat på två plan. Entréplanet har en öppen planlösning vilket skapar trevliga sociala ytor. Här finns också sovrum, fint kök med matplats, praktiskt förråd och ett rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin och plats för torktumlare. På övre plan har du den mer privata delen med tre stora sovrum (varav ett sovrum som nu är allrum) och helkaklat badrum med badkar. Samtliga rum är ljusa och har parkettgolv.
På baksidan av huset kan du njuta av den sena kvällssolen och av vacker japanskinspirerad trädgård med silverpäronträd, bambu och japanskt körsbärsträd samt trädäck under paviljong. Även på framsidan finns en solig stenlagd uteplats att ta del av.
Bilen parkerar du smidigt i garage i länga nära huset som ingår och det finns även fria p-platser i området. Det finns både egen laddbox för elbil på framsidan samt laddmöjlighet i samfällighetsföreningen.

Söker du ett bekvämt boende med närhet till skolor, Rosvalla, centrum och vackra strandpromenader både längst fjärden och Nyköpingsån?
Då är detta boende perfekt för dig!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tessin, Nyköping

Katedergränd 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.