Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Stockholmsvägen 33

Besiktigad
  • 5 rum
  • 127 + 75 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

CHARMIG FAMILJEVILLA PÅ STOCKHOLMSVÄGEN 33 I ÖSTRA VILLASTADEN

Välkommen till detta underbara hem på Stockholmsvägen 33 som är perfekt för barnfamiljen som söker en harmonisk och rymlig bostad i idylliska Östra Villastaden. Här får ni ett hus med hela 127 kvm boyta plus en delvis inredd källare på 75 kvm. Det är ett hem där modern komfort möter sekelskiftescharm.

Baksidan med sydväst-läge är insynsskyddad och lummig, vilket skapar en trygg och mysig miljö för barnens lek och för hela familjen att koppla av i. Äppelträdet ger rikligt med frukt och växterna i trädgården avlöser varandra med allt från magnolia på våren, syrenträd, doftschersmin, rosbuskar och hortensior som blommar långt in i september.

Det stora köket är hemmets hjärta där burspråkets många fönster släpper in härligt ljus, här finns även en utgång till trädgården och uteplatsen. På entréplan finns ett vardagsrum och en nyrenoverad matsal i fil samt ett badrum. På övre plan erbjuds tre sovrum varav två med takkupor för fint ljusinsläpp i fler väderstreck samt en nyrenoverad toalett. I källaren finns en praktisk tvättstuga, förråd, allrum och relaxavdelning.

På tomten finns ett rymligt garage för den trädgårdsintresserade eller händiga. Annars kan byggnaden förädlas till ett gästhus eller orangeri med hel glasfasad med överblick mot huset och innergården.

För extra trivsel och värme har huset en braskamin i vardagsrummet och en vedspis i köket som båda är perfekta för fredagsmyset. I husets master bedroom står även en vackert bevarad kakelugn som är ett smycke i sig.

Om ni älskar att vara ute kommer ni att uppskatta den närliggande Margaretaparken där barnen kan leka eller så kan hela familjen njuta av en picknick under träden på sommaren. För den aktiva familjen finns även möjlighet till motion för både två- och fyrbenta i de närliggande skogsområdena med fina naturstigar, elljusspår eller varför inte nyttja Nyköpingsåns vackra promenadstråk? De som uppskattar kultur- och stadsliv behöver inte misströsta då ni har nära till allt som staden har att erbjuda, och på bara fem minuter kan ni cykla till centralstationen eller stadskärnan.

Välkommen hem till ett hus där hela familjen kan trivas och skapa minnen tillsammans!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Stockholmsvägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.