Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Vattentornsvägen 2

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 164 kvm
  • Villa
Accepterat pris 6 100 000 kr

Drömboende för barnfamiljen i Östra Villastaden!

Drömboende för barnfamiljen i Östra Villastaden!

Nu har ni chansen att flytta in i en av Nyköpings högst belägna villor, med fantastisk utsikt över takåsarna i den eftertraktade Villastaden. Här får ni ett hem med generösa sociala ytor där matplats och vardagsrum smälter samman, och där stora fönsterpartier öppnar upp mot den gröna trädgården. Köket är rymligt och perfekt för både familjemiddagar och festliga tillfällen.

Villan har hela 4-6 sovrum, vilket gör att det finns gott om plats för både barn och gäster. Totalt 164 kvm att breda ut sig på! Den insynsskyddade hörntomten med en hög häck ger er privatliv och trygghet. Läget är fantastiskt lugnt, med minimalt trafik, så barnen kan leka fritt.

Trädgården är lättskött och har en fin uteplats där ni kan njuta av härliga familjemåltider utomhus eller koppla av i solstolarna. Dessutom finns ett rymligt garage och ett praktiskt förråd på baksidan av huset ? perfekt för förvaring av cyklar, barnvagnar och leksaker.

För de små ligger Margaretaparken bara ett stenkast bort, med en lekplats som är perfekt för äventyr och lek. Varför inte ta med familjen på en picknick under träden en varm sommardag? Här finns också elljusspår för den som gillar att motionera, och fina promenadstråk längs med ån i närheten.

Villan ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i Nyköping, med flera populära förskolor och skolor i närheten. Med cykel tar ni er snabbt till centralstationen på bara 3-5 minuter. Här bor ni i ett hem som är i mycket gott skick, med närhet till allt staden har att erbjuda.

Välkommen hem till en plats där hela familjen kan trivas och växa!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Vattentornsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.