Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Östra Björkvägen 7

Såld
  • 6 rum
  • 160 + 99 kvm
  • Villa

Renoveringschans på eftertraktad gata i Villastaden.

Om du står redo att förädla denna oslipade diamant så blir du tredje ägaren sedan huset byggdes 1925. Huset har ett ganska omfattande renoveringsbehov men den som förstår vad detta kan bli när sista penseldraget är gjort kommer skatta sig lycklig och med stor säkerhet ha ett av de finaste husen här

På en av de lugnaste och minst trafikerade gatorna i Östra Villastaden hittar vi Östra Björkvägen. Här döljer sig denna charmiga villaidyll som erbjuder 160 kvm boyta plus källare. Villan ligger fint placerad på en insynsskydd hörntomt med prunkande trädgård.
Om du står redo att förädla denna oslipade diamant så blir du tredje ägaren sedan huset byggdes 1925. Huset har ett ganska omfattande renoveringsbehov men den som förstår vad detta kan bli när sista penseldraget är gjort kommer skatta sig lycklig och med stor säkerhet ha ett av de finaste husen i detta populära område.

Villan har en välkomnande farstu som leder in till en lite större hall med otroligt vacker trappa till våning två. Direkt till höger finner vi ett normalstort kök med små charmiga skafferier. Mot söder har vi stora rum i fil med skjutdörrar emellan och två fungerande eldstäder. Ovanvåningen med 3 sovrum samt badrum och kontor/allrum. Rymlig och praktisk källare med stor potential. Huset har kvar nästan alla vackra originaldetaljer. En familjedröm på ett av det bästa lägena i staden. Kakelugnar och andra eldstäder som värmer och förgyller den tidsenliga känslan. Rumsindelningen är klassisk för tiden i form av generösa luftiga sällskapsrum och sovrum samt mysiga prång att inreda för familj och gäster. Utemiljön intill huset är ombonad och avslappnad med uppvuxen lummig trädgård. Härifrån har man gångavstånd till hela centrum inklusive hamnen. Några genomförda renoveringar av värde är att det är ny bergvärme ca: 2020, dränerat cirka 2000 samt tilläggsisolering med fasadbyte. Frågelista utgår då detta är ett dödsbo.

Här har du chansen att göra alla rätt. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

Mer om mäklarna