Buskhyttan, Nyköping

Närke Lilla Ekbacken 1

  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 950 000 kr

Närke Lilla Ekbacken 1, en naturskön pärla med en magisk utsikt över både hav och natur!

Villa ca 300 m från stranden med utsikt över Marsviken, vinterträdgård, pool, altaner och 2 garage. 5 rok, 127 kvm.

Välkommen till Närke Lilla Ekbacken 1, en naturskön pärla med en magisk utsikt över hav och natur. Här får du njuta av ett liv i total harmoni med den omkringliggande miljön där kor betar längs strandkanten och rovfåglar sveper över Marsvikens vatten. Med ett insynsskyddat läge ger fastigheten dig en alldeles egen privat sfär.

Denna unika bostad erbjuder möjligheter utöver det vanliga. Det rymliga garaget med högt i tak och generös port är idealiskt för förvaring av husvagn eller husbil och förrådslängan erbjuder ytterligare utrymme. På gaveln finner du ett separat extrarum med toalett, dusch och pentry, perfekt för tonåringar, gäster eller som kontor.

Huvudbyggnaden imponerar med sin öppna planlösning och rymliga atmosfär. Här finns ett loft som idag fungerar som vardagsrum, två trivsamma sovrum, ett helkaklat badrum och ett stilrent kök som knyter samman matplats och allrum. Mitt i huset står en braskamin som både ger värme och skapar en mysig stämning året runt. Det isolerade uterummet med golvvärme och klinkergolv är som gjort för att njuta av alla årstider med en enastående utsikt.

Utomhus väntar en stor altan med uppvärmd pool och gott om plats för mysiga grillkvällar eller avkoppling med havet som kuliss. Här finns även en härlig trädgård med stort fint växthus som möjliggör kreativa trädgårdsdrömmar. Denna fastighet är både en plats att trivas i och ett hem med utvecklingspotential, här kan du forma din egen idylliska tillvaro.

Välkommen att uppleva Lilla Ekbacken 1, en plats där drömmar om ett naturnära och harmoniskt liv kan bli verklighet!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Buskhyttan, Nyköping

Närke Lilla Ekbacken 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.