Bryngelstorp, Nyköping

Kremlestigen 12

Såld
  • 8 rum
  • 179 + 122 kvm
  • Villa

Drömvilla med pool för den stora familjen på eftertraktad gata i Bryngelstorp.

Drömvilla med pool för den stora familjen på eftertraktad gata i Bryngelstorp.

Välkommen till denna smakfullt renoverade och barnvänliga villa belägen på en attraktiv adress i det populära Bryngelstorp. Denna pärla erbjuder ett insynsskyddat och lugnt läge intill skogsallmänning och nära skola, perfekt för den stora familjen.

Utemiljö och Trädgård:
Trädgården är en riktig oas, med ett magiskt poolområde som bjuder på flera fina miljöer i olika väderstreck. Här kan du njuta av härliga sommarkvällar på den mysiga terrassen under tak, perfekt för långa middagar med utsikt över hustaken. Tomten är friköpt, vilket ger dig full frihet att skapa din drömträdgård.

Huvudbyggnad:
Huset är fördelat på två plan (souterräng) och har ett stort dubbelgarage. Du välkomnas direkt in i härliga sällskapsytor med ett snyggt och socialt kök med köksö, samt ett generöst vardagsrum och matsal med rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Bekvämligheter:
Huset värms upp med bergvärme och fiber är installerat, vilket säkerställer både effektiv uppvärmning och snabb internetuppkoppling.

Interiör:
Hela huset har en genomgående skön känsla med harmoniska färger och exklusiva tapeter. Ett riktigt fint hem med genomtänkta och smakfulla val rakt igenom.

Området Bryngelstorp:
Bryngelstorp är ett av Nyköpings mest eftertraktade områden bland barnfamiljer. Huset ligger på en återvändsgata vilket ger en trygg och lugn boendemiljö. Här bor du i direkt närhet till skola och förskola. En kort promenad bort finner du områdets egna matbutik samt vacker natur och grönområden som Labro ängar och Tjuvholmen, med café, kanotuthyrning och mysiga badplatser. Cykelavstånd till sport- och eventanläggningen Rosvalla, centrum och hamnen.

Sammanfattning:
Denna drömvilla erbjuder allt och lite till för den stora familjen. Med sina generösa ytor, fantastiska utomhusmiljöer och ett attraktivt läge i Bryngelstorp är detta ett hem att trivas i. Välkommen hem!

Mer om mäklarna