Arnö, Nyköping

Kaprisvägen 35

REDO™ Besiktigad
  • 6 rum
  • 180 + 10 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 100 000 kr

Perfekt Villa för Egna Företagaren - Plats för den Stora Familjen!

Välkommen till denna imponerande tvåplansvilla, byggd 2017, som erbjuder allt den egna företagaren och stora familjen kan önska sig. Denna bostad ligger i det populära och lugna området Arnö, med alla bekvämligheter för både arbete och familjeliv.

Perfekt Villa för Egna Företagaren - Plats för den Stora Familjen!

Välkommen till denna imponerande tvåplansvilla, byggd 2017, som erbjuder allt den egna företagaren och stora familjen kan önska sig. Denna bostad ligger i det populära och lugna området Arnö, med alla bekvämligheter för både arbete och familjeliv. Här får du inte bara ett stilfullt hem utan även en separat byggnad med kontor, komplett med pentry - perfekt för dig som driver eget företag och vill arbeta ostört hemifrån.

Villan som är på 180 kvm erbjuder rymliga och ljusa sällskapsytor, med öppen planlösning och stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Den inbjudande kakelugnen skapar extra trivsel i vardagsrummet, där hela familjen kan samlas under kyliga dagar. På tomten finns även ett Attefallshus som ger extra utrymme, perfekt för gäster, hemmakontor eller tonåringar som vill ha sitt eget.

För familjens vardagsliv erbjuder denna villa flera möjliga uteplatser, där ni kan njuta av sol från morgon till kväll. På framsidan kan ni njuta av morgonkaffet i soluppgången, medan baksidan bjuder på sol långt in på kvällen - idealiskt för somriga middagar utomhus. Den stora trädgården är lättskött och erbjuder gott om plats för lek, avslappning och sociala aktiviteter.

Villan har hela fem sovrum och en stor välkomnande hall som leder in i ett modernt kök och vardagsrum. Hemmet är smakfullt inrett med ljusa trägolv och neutral färgsättning, vilket ger en fräsch och stilren känsla. Dessutom finns ett rymligt uterum som är perfekt för middagar eller som arbetsyta under varmare månader.

Det här är ett unikt tillfälle för den som vill kombinera företagande med ett aktivt familjeliv. Med låga driftskostnader och hög standard i hela bostaden är detta ett praktiskt hem att äga och leva i.

Arnö är ett familjevänligt område med närhet till natur, skolor och förskolor. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer och cykelavstånd till centrala Nyköping - vilket gör det enkelt att balansera vardagsliv med arbete och fritid.

Välkommen hem till en villa där både företag och familj kan växa och trivas!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Arnö, Nyköping

Kaprisvägen 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.