Tallebo, Norrköping

Tallebovägen 40

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 117 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"EN HUSDRÖM MED VACKER TRÄDGÅRD"

Varmt välkomna till Tallebovägen 40 och en lantlig idyll med vacker trädgårdstomt och stort dubbelgarage.

Här möts du av ett välskött hus med en rymlig och praktiskt planlösning fördelat över två plan. Insidan erbjuder bl.a. två trivsamma sovrum, ett renoverat badrum, stort kök och ett inbjudande sällskapsrum med utgång till ett trevligt uterum. Vidare erbjuds även ett badrum, ett allrum och en ordentlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt flera goda förvaringsutrymmen. Hela huset ger en hemtrevlig känsla och flera härliga detaljer, materialval och färgsättningar.

Utsidan erbjuder ett trädgårdsparadis som är planerat in i minsta detalj. Här finns flera fina planteringar, sittplatser och en stor altan i er alldeles egna insynsskyddade oas. På tomten erbjuds även dubbelgarage, gäststuga och redskapsbod.

Med naturen som granne kommer du att bo i ett lugnt och mycket familjevänligt område med en lekpark ett stenkast från huset. På kort avstånd finns förskola, skola, idrottsanläggning och matbutik. I närheten finns även goda förbindelser till både Norrköping och Linköping såväl som Skärblacka samt Finspång. Lägg även därtill god cykelväg hela vägen in till Norrköping.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkomna att boka er visningstid via vår hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tallebo, Norrköping

Tallebovägen 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.